Utdanningsforbundet

Utdanningsforbundet går til det uvanlige steget med å offentliggjøre forslaget de har lagt fram for å få slutt på lærerstreiken. Det skjer fordi vi ikke har hatt noen bevegelse mellom.


Pin On Lesestoff

Til toppen Ansvarleg redaktør.

. 1 day agoUtdanningsforbundet har forlatt Riksmeklerens kontor melder VG i 14-tiden søndag. KS viser ingen vilje til å. Meierigata 22 4340 Bryne.

Lærerstreiken rammer skoler i 14 kommuner og ti fylkeskommuner. Trykk på for å forstørre eller - for å forminske. KS kan avslutte streiken for prisen av 13 kilometer motorvei.

Partene hadde da sittet i møter i to timer. Utdanningsforbundet har varslet KS om at lærerstreiken trappes opp ytterligere fra mandag av hvor 1300 nye lærere tas ut i streik. Over 3100 lærere fra Utdanningsforbundet er i streik fra onsdag.

Vi er 20000 lærerstudenter som alle skal bli lærere i barnehage eller skole. Hausmanns gate 17 0182 Oslo Se kart til Utdanningsforbundet Lærernes hus. I Pedagogstudentene jobber vi sammen for å skape best mulige utdanninger slik at vi alle skal bli rusta til verdens viktigste yrke.

Utdanningsforbundets konferansesenter Osterhaus gate. På disse sidene presenteres tilbudene du kan benytte deg av. 1 day agoUtdanningsforbundet forlater forhandlingene med KS lærerstreiken fortsetter 180922 1430 180922 1430.

Kapellet og kunsten Dag arbeider med. Som medlem i et Unio-forbund har du tilgang til flere medlemsprodukter. 6600 lærere fra Utdanningsforbundet Skolenes Landsforbund og Norsk lektorlag er ute i streik.

Postboks 9191 Grønland 0134 Oslo Org. Men det andre streikeuttaket viser at Utdanningsforbundet skjermer de yngste elevene. Det melder VG søndag ettermiddag.

Leder Steffen Handal i Utdanningsforbundet har offentliggjort løsningsforslaget sitt i lærerstreiken. Pb 9191 0134 Oslo utdanningsnyttno I Personvernerklæring og informasjonskapsler cookies Redaksjonelt innhold redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. En uke senere blir altså ytterligere 1423 tatt ut.

Hvis du er interessert i å se Håberget så er du velkommen til å se bla. Første skoledag etter sommerferien denne uken tok Utdanningsforbundet over 1322 lærere ut i streik. Hausmanns gate 17 0182 Oslo Postadresse.

718 likes 1 talking about this. Kirsten Marie Myklebust Besøks- og postadresse. De er innstilte på å streike lenge om nødvendig og har 14 milliarder kroner i streikekassen viser tall VG har fått tilgang.

Det rammer elever ved ungdomsskoler og videregående skoler over store deler av landet. Hold Ctrl-tasten nede Cmd-tasten på Mac. Håberget Kirkelige Kultursmie Søre Osen.

Med over 180000 medlemmer er Utdanningsforbundet Norges nest største fagorganisasjon og den desidert største i utdanningssystemet.


Forste Steg Nr 2 2015


Pin Pa Politikk


Instagram Photo By Vibeke Spigseth Larsen Apr 22 2016 At 8 27am Utc


Anne Sudmann Sondag Er Eggepannedag Og Her Er Oppskriften Rett Har


Utenfor Utdrag Famlab 2016


Undervisningspersonell Og Kompetansekrav I Skolen Et Ressurshefte For Tillitsvalgte


Pin Pa Barnehage


Lindabrun Scrapbook Cards Craft Projects


Arbeidsminneproblemer Og Laerevansker Hvorfor Og Hva Kan Gjores


Pin Pa Juksing


Pernilla Sluttet A Gi Lekser Til Elevene Sine Da Ble Resultatene Bedre Skole


Jeg Vil Stemme Om Demokrati Politiske Partier Og Valg I 2021 Lyst Tekster Tegnsprak


Infoside Om Streiken Utdanningsforbundet Tonsberg Husk Streikekino Tirsdag 12 45 Movie Reels Film Movie Film Roll


Pin Pa Nyttig Informasjon


Pin Pa Politikk


Pin En Lesestoff


Illustration By Giulia Pintus Illyustraciya Personazhej Hudozhestvennye Illyustracii Dizajn Illyustracij


Pin Pa Skole


Forste Steg Nr 3 2015 Rollelek Skole Barnehage

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1